Monday, February 16, 2015

Camel & White

Kishte nje arsye objektive pse une isha cmendur pas palltos camel,dhe qe ka shume mundesi t'ju cmend dhe ju...
Dmth... ndoshta jo qe te shkalloni vertet ama te me ngushelloni mua qe e bleva 4 here te njejten pallto.Kenaqesia qe merr kur e shikon ne streetstyle te NYFW dhe po te njejten mban veshur dhe ti ne streetstyle EKSPOZITA :) eshte vertet dehese.Nje kombinim qe e ben fatal Camelin eshte padyshim dhe e bardha,madje mendoj qe eshte kombinimi me i mire pas grise ndaj nese dhe ju mendoni si une ju ftoj te shikoni fotot e postit ku luhet vetem me keto 2 ngjyra dhe te jepni gjykimin tuaj.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews