Thursday, February 26, 2015

Track Wheel

Gomat e traktorit me kujtojne aq shume vitet e gjimnazit sa ishte e pamundur te mos deshiroje te jetoje nje rikthim flash ndersa shikon se vitrinat po mbushen me ate take me dhembe.
Duket se per gomat e traktorit duhet te pergatitemi menderisht e shpirterisht ti fusim ne menune e kesaj vere me hir a me pahir :) ne sandale apo kepuce, me taka apo sheshka nuk ka shume rendesi disa dhembe do bejne te tyren kete vere.
Nese jane dhe te bardha kontrasti vjen me i plote dhe efekti traktor me i dukshem.
Me notat sport qe ky stil perfaqson na lejon te jemi sa stylish aq dhe komode me nje fund nen gju Aline dhe nje bluze scuba oversized.Kombinimi i thjeshte bardhe e gri vjen i thyer natyrshem me pallton oversized lejla e hapur.Syzet e bardha jane nje domosdoshmeri per stinen qe vjen dhe nese ato jane nga Stella McCartney atehere mendoj se nuk mund te presesh veren per t'i patur.
Ju c'raport keni me gomen e traktorit ...ne kepuce te kuptohemi :D


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews