Thursday, August 13, 2015

Long Vests

Te gjithe jane cmendur pas jelekeve te gjate nga Viktoria Beckham te Kim Kardashian. Me prerje xhakete apo pardesyje mjafton qe te mos kene menge :) Por ne dukje artikulli me i deshiruar i kesaj vere duket se nuk eshte perhapur aq shume ne Shqiperi si trend. Ndoshta per shkak  te motit shume te nxehte apo per shkak se trendeve i qasemi pak me vonese une po e hedh gurin tim. Ndoshta ne breg dhe jo rrikoshet me nje kombinim shume safe bardhe e zi qe dhe ju te mos hapni tekstet tuaja me kritika lol...
h
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews