Monday, August 22, 2016

Farewell Party

Nuk e di si ndodh ne bote por tek ne festen e "lamtumires" e organizon ai qe do largohet.
Kesaj rradhe fatlumi (qe faktikisht ishte fatlumja) largohej ne nje shtet tjeter sic eshte Austria ndaj me shume sesa urime e porosi ishin lutje aman na merr dhe ne lol.
Cfare te veshesh ne festat e lamtumires kur nuk je ti qe largohesh?! Dicka jo te jashtezakonshme por sigurisht edhe jo te zakonshme. Dmth nuk je ti personazhi i festes ai qe duhet te mbahet mend ndaj lerja vemendjen e fundit por dhe mos humb rastin te lesh nje shije te mire,duke prekur nje trend qe asnje nga koleget e tua nuk e ka nuhatur.Pse duhen takimet jashte orarit te punes pikerisht per kete qe te njihesh ndryshe.
Une shkova per nje zgjedhje minimaliste me nje kombinim monkrom,frudat e ekzagjeruara tani vijne me nje prerje surprize si zgjatim kemishe, Per mua mjaftonin ato dhe zbulimi i xhelit per te patur nje look ekstravagant e te permbajtur njekohsisht shume te pershtatshem per eventin ne fjale,
Cfare duhet te veshi ajo qe largohet ?! Shpresoj te kem rastin tua tregoj sa me shpejt :D

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews