Tuesday, August 30, 2016

Fenty by Rihanna Fur Slides

Peshkimi i shapkave te Rihannes eshte njesoj si gjetja e thesarit,pasi nuk dua te them si kapja e ndonje Pokemoni te vecante sepse nuk e njoh shume lojen.
Por le te themi qe kerkon disa "aftesi" dhe pak gjendje ne karte.
Shapkat si fillim u prezantuan ne prill me nje cmim per 80 usd dhe u shiten per me pak se 30 min.
E ne keto kushte produkti u be akoma me i kerkuar meqenese nuk kishe mundesi ta gjeje.
Ne 1 korrik Puma risolli Restock te shapkave me pellush dhe per fatin tim te mire dhe Asos mori nje pjese te stockut.Politika e blerjes ishte fantastike numer i limituar per bleres max 2 pale :D
Sigurisht qe me cmimin e ri 60 paund u mjaftova me nje pale (e kur te vijne dhe me dogane) atehere vertet ndjen qe ke thesar ne kembe.
Ju si mendoni jane vertet te bukura dhe e meritojne sakrificen apo just fashion fad?!


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews