Wednesday, March 25, 2015

Sporty Chic

Ne keto dite te zymta kur dielli duket shume i pavendosur te marre stafeten,nje veshje me ngjyra te hapura duket gati gati si sfide ndaj zotave. Kombinimi bardhe e roze nuk eshte asnjehere i parakohshem nese te themi bluza eshte e trashe dhe me prerje veze dhe fundi eshte A line i gjate. Atletet me funde nen gju per mua jane sa te rehatshme aq dhe moderne nje kombinim qe duhet provuar .Zinxhiret ne fund e ne bluze diktojne nje stil te cilit mund ti vijne per shtat vetem syzet e bardha Enigmatic nga Dior.
Aksesore te rende me atlete?!
Pse jo...No comments:

Post a Comment

Total Pageviews