Thursday, March 26, 2015

Total Hair Color

Mirupafshim Shatush e Balayage,Ombre dhe Highlights.
Eshte epoka e ngjyrave te kokes te njetrajtshme :) 
Qofshin keto cokollate, lajthi te zeza apo... TE BARDHA 
Mos thate gje te bardha?!!!


Photography is Courtesy of Soela Zani 


1 comment:

  1. Mos thate gje foto studio tek Skenderbeu?
    Me duket sikur shoh 1 kthim ne kohe foto me keto fotot dhe te them te drejten me pelqejne shume pasi ka 1 fare retro (xhaxhi) mood ☺
    Floket me pelqejne shume si ndryshim tamam si freskia qe sjell 1 shtepi e sapo lyer. 😜😜😜😜😜

    ReplyDelete

Total Pageviews