Tuesday, June 2, 2015

Ring Center Event

Seriozisht kjo ka qene nje periudhe e ngarkuar me evente inagurime apo dhe festa :) dhe sinqerisht kjo nuk eshte aspak nje ankese lol.

Nje nder to ishte dhe hapja e qendres tregtare Ring Center,inagurimi i se ciles ish menduar si nje event me ftesa ku pervec vizites ne qender te dyqaneve ofrohej dhe nje cocktail ne katin e katert.
Ndoshta dhe per fatin tone te mire "te ngopur" nga luksi i qendrave tregtare e gjetem veten me shume duke fotografuar veten apo duke pozuar para fotografeve profesioniste,sesa duke hapur syte ne kerkim te dyqaneve te reja e mbreselenese,

Ne vijim seti nga fotografi i mirenjohur Geljant Kaleci qe eshte dhe nje nga motivet primare pse "ne bloggeret" rendim ne keto evente :D dhe dalim mese te ekzaltuara.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews