Monday, November 2, 2015

Lazy Sunday

Deshira e vetme qe ke te dielave eshte ajo qe askush te mos guxoje te te nxjerre nga krevati...uh po keshtu qenka dhe e shtuna faktikisht por gjithsesi e diela te gjen akoma me te dembelosur. Dhe uniforma ime e te dieles jane strece sweater dhe atlete. Keshtu mund te rri ne shtepi te dal te bej pazaret ne lagje te luaj me vajzat te pi dhe ndonje kafe flash dhe madje dhe te fle ne divan pa i heq fare atletet e kujt ja ben zemra te heqesh keto atlete.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews