Thursday, November 26, 2015

Thurje #

Me ne fund doli ne net dhe emisioni Thurje i Jonida Vokshit i cili kete rradhe trajtoi temen e Vanitetit. Nuk eshte aspak cudi qe brezi jone te mos e dije kuptimin e sakte te kesaj fjale perfshire mua,ama ne fenomenin e njohim dhe e jetojme perdite.
Ndaj kush me mire se Jonida Maliqi e Jona Haderi mund te ishin ne panel.
 Ju ftoj dashamiresisht per te gjithe ata qe nuk paten mundesi ta ndjekin qe ta shikojne me poshte ne link dhe te reflektojne sadopak mbi argumentin.
VANITETI


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews