Monday, November 9, 2015

Statement Belt

Fillimi javes na gjen ne nje mood fatal dhe shume shik.Dhe kush me mire se e zeza mund te jape kete mesazh ,e thyer me se mire me nje rrip te ngrire!
Xhaketa  me prerje kimono duket se e ka te domosdoshem rripin ne mes trendi me interesant i kesaj vjeshte eshte padyshim ai i eksporimit te rripave!
Sa here qe tentoj te zezen nga koka te kembet me duhet te pranoj qe nuk mbetem e zhgenjyer,por kesaj rradhe risia eshte floke te lepire me vije te thelle anash.
Ju si mendoni?! Duhej rrezikuar ...


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews