Thursday, May 14, 2015

Coral

Nese ka nje prerje fustani qe mua me rri dhe e dashuroj eshte padyshim ajo thes dhe nen gju.Poshte saj mund te jesh kushdo :) Por qe ky fustan thes te jete i pranueshem duhet te kete dicka te vecante,e ne kete rast ngjyren e cila do apo nuk do ti,do terheqe vemendjen.Ngjyre e cila vazhdon ne syzet Dolce e Gabbana por nuk rri ne sandale e cante.Zgjedhja e tyre eshte jashte rregullave,as ngjyra e fustanit dhe as e njejte me njera tjetren.
Nje dere shtepie e vjeter tironse vlen si sfond perfekt per tu kontrastuar me koralen e fustanit,edhe pse dielli ne 12 te ben shume numra, prape ne e beme punen tone.Vleresimet si gjithnje i beni ju.

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews