Friday, May 8, 2015

W(hat) T(he) F(riday)

Nje miks i nevojshem per nje dite te premte,e nje te premteje te vaposur sic ishte e sotmja jane padyshim gladiators nje fund me kopsa para e komod me xhepa, si dhe nje tshirt me Bold message, pa harruar syzet Fendi me motive verore. Roza me damare lulesh duket se qendron mjaft mire me te bardhen e bluzes dhe thyerja e germave justifikon mjaftueshem lojen me syzet. Floket e reja tashme sjane nje difekt , ne rastin tim jane me shume te keputura se te reja por nejse qendrojne te pranueshme per kete dite pa impenjime.
Kuptohet mesazhi qe percjell ky outfit eshte nje urim per nje te premte te mbare dhe nje fundjave gjithashtu.No comments:

Post a Comment

Total Pageviews