Monday, May 4, 2015

It's Cazal babe!

Duket se tendenca e syzeve tashme eshte vulosur!Ato duhet te perfaqsojne teknologji fashion design arkitekture dhe njekohesisht art!
Ne cdo model ndihet nderlikimi i materialeve dhe designit,elementi surprize me pak nota retro dhe futuristike njekohsisht.Syzet tashme kane karakter dhe te plotesojne ashtu sic mund te flasin per ty parfumi apo ora qe te une nuk e keni pare ende :)
I kushtova nje post te vecante pasi marka e fundit qe ka ardhe ne tregun shqiptar quhet CAZAL.Ato vijne ne designe te ndryshme ,te renda te ekzagjeruara por njekohsisht te parezistueshme te dedikuara personave qe nuk njohin limite.Ndaj dhe une s'mund ti rezistoja dhe erdha ne nje outfit pak rock pa humbur my signature-n :)

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews