Friday, July 24, 2015

Embellished Flat Sandals

Aksesori me i mire i kesaj vere ishin sandalet me gure.
Une i adhuroj dhe me gjejne shume perdorim me cdo gje ne garderoben time.Jane effortless dhe shume stylish ne te njejten kohe.Prezantimi i tyre i pare vjen ne nje look Total Black pasi Fustani i mendafshte dukej se priste pikerisht keto shapka per te qendruar ne nje territor te minuar per te qene ne fund nje look fitues.
1 comment:

Total Pageviews