Wednesday, July 29, 2015

Double Splited Dress

Sot eshte vertet e lehte te jesh IN.
Moria e trendeve e informacionit si dhe e mundesive qe ofrohen ne treg apo online ,nuk lene askend indiferent.Problemi i vetem eshte qe ne gjithe kete kaos te mos humbim shijen e mire e te mos nderlikohemi,por zgjedhjet me te thjeshta mel te qarta behen dhe me te deshiruarat.
Fustanet thes qe tek mua i keni pare pafund vijne tani me  te cara anash.Do i shikoni te carat kete vere pafund ne kanatjere ne fustane ne kurriz ne funde. Por pervec te carave kete vere ajo qe me ben me shume pershtypje eshte balukja natyrale qe u pa ne gjithe Sfilatat Resort qe u prezantuan kete vere.Me se fundi mora guximin ta pres me kushtin e vetem ta mbaj ashtu natyrale dhe me forme perdesh edhe pse ende nuk e di si do ja dal.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews