Tuesday, July 21, 2015

MAD DAY with Fatma

Me Fatmen e shkathet e simpatike u njohem ne Top Show kur flitej per vitet '70,ndaj fteses se MAD per te qene pjese e emisionit te saj nuk mund ti thoja JO,pasi ajo eshte vertet shume e kendshme.
Nje bisede shume komforte ne studio te cilen ju ftoj ta ndiqni ne link si me poshte.
Mad Day
Por le te ndalemi te zgjedhja ime e kesaj rradhe!Sigurisht qe duhet te ishte MAD ndaj nje kemishe force s'eshte aspak keq,por qe ne rastim tim duket me shume si perparese spitali kur te shoqerojne te lindesh :)
Gjithsesi fustani Oversized vjen kesaj rradhe si trendy me i mire i veres  kesaj here me atlete te bardha.Atletet e bardha nuk duhet te mungojne kurre ne garderoben tuaj.
Une u ndjeva mjaft komfort me zgjedhjen,makeup thuajse natyral dhe krehje gjithashtu e thjeshte per nje mengjes ne nje televizion te rinjsh.Shpresoj ta kem kaluar klasen lol.No comments:

Post a Comment

Total Pageviews