Monday, October 26, 2015

Ladylike

Kohe pas kohe te gjithave na vjen deshira per t'u dukur si GRA,te pakten mua.
Dhe kur them si gra kam ne mendje Zonja Gra nga ato qe te imponojne respekt edhe pa folur.
Ndaj nese per disa ky look i perket nje moshe tjeter apo te rrit ne moshe mua me duhet ta pranoj qe s'me tremb fare ,madje me josh.
Edhe pse motra ime me akuzon per maskim ,duket se ky maskim me vjen per shtat dhe me konceptin qe kam une per te bukuren,it doesnt have to be perfect or e pelqyeshme nga te gjithe.
Mjafton qe une te ndihem vetvetja dhe komforte me ate qe dukem.
Dhe si dukem po jua le ta zbuloni me poshte nepermjet fotove.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews