Monday, June 13, 2016

Blush Sweat Dress

Nje arsye pse blogeret e pelqejne motin e paqendrueshem eshte sepse heret a vone ai te lejon te nxjerresh nga sirtari dhe blerjet e fundit te sezonit te kaluar. Dhe sidomos kur ato jane dhe nder blerjet e zgjuara,ngjyra roze e lehte me golf eshte perfect per kete sezon dhe ne kete prerje sport vjen si artikulli i duhur per koken time.
Se tani jemi vajza qe mendojme me koke :)
Dhe me cfare mund te vishet ky fustan tute me mire sesa me superstars dhe syze rrumbullake nga Cazal.
Une e adhuroj kete stil dhe po e shijon pafund kete komoditet.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews