Tuesday, June 21, 2016

Off Shoulders & Ruffles


Kenaqesia ndoshta me e madhe e nje Fashion Blogger eshte kur nje trend te momentit e ka nuhatur le te themi 2-3 vjet perpara me te njejtin pasion. Dhe nuk ka hequr dore derisa dhe te tjeret i jane qasur me te njejten deshire. Kur flasim per supet jashte dhe frudat na bombardojne imazhe pafund nga sfilatat markat popullore dhe instagrami aq sa na duket sikur dhe ne vete kemi te pakten 2 artikuj me ruffles dhe supet jashte. Me besoni nuk eshte kurre vone te nxirrni supet jashte dhe me pak nxirje duket qe ky proces behet aq tundues sa nuk te duhet gushti per te marre guximin.
Versioni i kesaj vere vjen sigurisht me fustan te bardhe si i 2 verave me pare por tani me ruffles ne menge dhe me polka dots te bardha.
Pa xhepa duket si i nje kohe tjeter ndaj sigurohuni qe edhe fustani juaj te kete xhepa,
Ndoshta kesaj rradhe duhet te mburrem dhe me shapkat si mendoni 
Check 2014

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews