Wednesday, September 28, 2016

The cloud REJA

Nese jeton ne Tirane nuk mund te mos jesh tunduar nga Reja,e para se reja te kthehet ne shi pse te mos e shfrytezojme per disa shkrepje.
Outfit i fundit nuk sjell ndonje risi por ama sjell nje harmoni ne ngjyra e prerje dhe nje opsion te thjeshte e te mundur per nje look zyrtar. Fjongo me rripin e holle per mua eshte nje trend shume elegant e modern njekohsisht i cili vazhdon te aplikohet ne javet e modes ndaj nuk jeni vone ta provoni.
Pa dashur te zbrese nga rete e per t'ju lene dhe ju te enderroni cfare do vishni neser po ju le nen shoqerine e fotove ne vazhdim.

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews