Thursday, October 20, 2016

Lindex Pink Campaign


Une e adhuroj kete koleksion,jo vetem per kauzen qe mbeshtet por gjithashtu per femren qe propozon.Cdo veshje e tij me ben te ndihem e lire dhe seksi pa zbuluar asgje.Eshte nje loje e sofistikuar e ngjyrave klasike por qe njekohsisht te japin komfort ne trup.
Ne zgjodhem natyren pikerisht sepse ne to ndihesh rehat ngrohte dhe njekohsisht ne harmoni.
Te shtunen ne 18:00 ju ftojme ne Ring Center te zbuloni dhe ju koleksioni e PINK Campaign te LINDEX  si dhe te festojme se bashku 1-vjetorin e markes se mirenjohur Suedeze.
Photography is courtesy of Soela Zani


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews