Wednesday, April 2, 2014

DARE

I got bad News
Aparati im ka pesuar nje difekt teknik dhe nderkohe sa te rregullohet po ju mbaj me gajret duke postuar nje interviste te pranveres se kaluar.E meqenese po pergatitemi per nderrimin e stineve duket sikur keshillat e para nje viti mund te zbatohen ende pasi sic e dini une jam shume avangarde :) just kidding hidhini nje sy.

Qe te mos nxirrni syte mund ta lexoni edhe ketu


1 comment:

Total Pageviews