Friday, March 28, 2014

Chic in Black

Cfaredo te eksperimentosh te ndodh te kthehesh tek e zeza si tek e keqja e domosdoshme.
Duke qene nje person qe te zezen e kam mbajtur larg keto 6 vitet e fundit mendoj se vetem kete vit kam mundur ta jetoj serish per ate qe realisht eshte.
E zeza ndryshe nga perceptimi qe kemi per te duket si nena qe te le porten hapur cfaredo te kete ndodhur.Sido te ndihesh e gezuar e trishtuar e lenduar apo e lumtur me te zezen e ke nje mundesi,mbetet ngjyra pa emocione nen te cilen buron gjithcka e mira dhe e keqja.
Velloja e misterit qe vesh te zezen duket se ka ate ngarkese qe asnje ngjyre tjeter nuk e ka.
Nese e bardha njolloset me te zezen s'mund te ndodhe ndaj dhe eshte ngjyra me e forte me e perdorur, eshte ngjyra e pervojes ndaj dhe eshte konsideruar ngjyra e klasit.
Mbetet ngjyra pa moshe e pa seks te ciles sado te perpiqemi ti largohemi e kuptojme qe i perkasim.

Me chic in Black duket se qellon gjithnje ne shenje !

3 comments:

  1. E zeza tregon MISTER, ndaj dhe gjithmone neper filma "Femme Fatale" e shohim te vishet me te zeza dhe cigare, pasi jane te dy elemente te misterit, edhe misteri gjithmone ngelet elegant dhe classy.
    You look charming as always.....

    ReplyDelete
  2. Sa yll tek ky post.Like shume kepucet :)

    ReplyDelete

Total Pageviews