Friday, September 12, 2014

Black and White

Ndonjehere jane kombinimet e thjeshta ato bardh e zi qe na mberthejne me nje dashuri te pakushtezuar. I pranojme i jetojme i shnderrojme dhe serish i dashurojme. Sot kombinimi klasik vjen pak me i lehte me sheshkat me maje, per te cilat une kam nje debolese. Nje kanatjere me V te thelle vjen e kombinuar natyrshem me fundin e gjere nen gju. Ne rastet qe mendoni se bluza eshte e gjate mund ta beni me interesante me nje rrip te holle si ne rastin tim. Nese jeni veshur bardhe e zi mos harroni ti jepni bekimin veshjes me nje puthje me buzet e kuqe.



























1 comment:

Total Pageviews