Wednesday, September 24, 2014

Polka Dots

Ndonjehere duket se klasikja eshte shpetim.Ka dite kur te mungon deshira qe te surprizosh dhe vete veten tende ,ndaj kombinimet me te thjeshta te vijne ne ndihme per te ngritur humorin.
E ku ka me te sakte se PIKA per femren te ciles nuk i mjafton nje PIKE por i duhen gjithe pikat e botes per te patur te drejte ne cdo cast.Pak e kuqe pasioni syze rrumbullake Gucci  dhe kepucet jo me kot klasike te bardha vijne ne nje veshje sa te lehte aq dhe te kendshme e te pranueshme.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews