Saturday, January 24, 2015

Camel & Olive Green

Ka nje arsye pse femrat cmenden  pas palltos camel dhe jo,nuk mendoj se eshte vetem sepse revistat e modes e sugjerojne,por duket se me pallton Camel kombinimet nuk kane fund.
Duket sikur eshte krijuar per te tera ngjyrat dhe te tera stilet nga takat e larta e der te atletet palltoja oversized i pranon te gjitha dhe nuk di te thoyte jo. Sot ajo vjen e hedhur kraheve me jeshilen e ullirit nje kombinim sa i thjeshte aq dhe i bukur kur pjese e lookut jane dhe syzet Fendi te cilat ngjyrat i petezojne ne shtresa,nje risi e gjithe koleksionit.
Nje post i thjeshte qe ka frymezuar miken time per nje skec shume te mire i cili erdhi si nje "miremengjes"  i embel e i bukur ashtu sic vetem miket e mira dine te te zgjojne.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews