Monday, January 12, 2015

Grey Fur

...dhe looku i trete festiv per Naten e Fundvitit ,i cili ju propozua revistes Elite per zonjat qe duan te qendrojne ne zonen e sigurte te e zeza,klasikja eshte fustani i zi i gjate me supet zbuluar.Pelicja ne nje gjatesi poshte te pasmeve duket se i shton notat glam veshjes ndersa qe kurora do bente cdo femer te ndihej si perendi.
Mbani cdo gje tjeter te thjeshte krehjen dhe makeupin dhe do keni keshtu nje sukses te garantuar.

Photography is Courtesy of Sonny K.Elson


2 comments:

Total Pageviews