Tuesday, March 15, 2016

Cyber Crime in Top Show


Sot ne Top Show flitet per Cyber Crime dhe Cyber Bullying.
Per the gjithe ata qe nuk jane te njohur me termat do munden qe sot te informohen si te mbrohen si te veprojne ne rast se ndihen te tallur apo te kercenuar nepermjet internetit. Rreziqet e ekspozimit ne medial sociale jane vertet te medha por ne nuk duhet te privohemi nga liria e shprehjes vetem sepse shperndarja ne rrjet ka nje shpejtesi te paimagjinueshme.
Mendoj se pergjegjsine me te madhe sot ndaj ketyre rreziqeve e kane prinderit,qe duhet te survejojne dhe te udhezojne sa me shume te munden femijet e tyre qe ta perdorin sa me shendetshem internetin.
Per me gjate ju ftoj te ndiqni Top Show :)


Photography by Gerhard Pregapuca


Photography by Soela Zani


1 comment:

  1. Thanks for making such a cool project. I've been checking the site for the Windows version, but I never left a comment http://awriter.org/
    about it. I know you are working hard and doing it for free so you shouldn't feel rushed or anything. I hope you can continue this type of hard work to this site in future also. Because this blog is really very informative and it helps me lot.

    ReplyDelete

Total Pageviews