Sunday, March 6, 2016

French Style


Drejtimi i duhur per stilin eshte padyshim ai francez,ndaj sugjerimi im eshte qe te shkojme drejt nje thjeshtesie e pastertie qe francezet na diktojne. Jeans dhe nje Tshirt dhe floke te thara natyralisht dhe nje kapuc berete duket se mjaftojne per tu ndjere franceze mjaftueshem.Xhaketa dopiopet e gjate dhe kepucet pak strange velvet me take te trashe jane nje miksim shume interesant per tu ndjere ndryshe. Nuk mund te mungonin syzet optike per kete look simpatik dhe te keshillueshem per nje teenager dhe per nje mam te re,do ndiheni komod dhe interesante per te mos ju thene qe do ndiheni thelle thelle si artiste.1 comment:

Total Pageviews