Wednesday, March 9, 2016

Sweet Secret

Cdo feste e Landmark eshte Gjigande, po po e thashe mire e madhe ne gjithe dimensionet.Ishte koha per te zbuluar sekretin e embel te Albtelecom & Eagle te  cilet kishin vendosur ta zbulonin ne nje nga klubet me ne ze ne Tirane. Dhe kur behet fjale per Folie une ndihem e dyzuar ne deshiren  te vesh dicka komode dhe trendy meqenese eshte ambjent per te rinj apo te shkoj per nje look pak me special i cili i shkon pershtat tapetit te kuq. Perfundimisht ne mua fiton tapeti ndaj dhe kesaj rradhe zgjedhja ishte glam me krehje te thjeshte ( si ne Oscars apo jo?)
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews