Sunday, April 26, 2015

Pops of Neon


Neoni eshte nuanca me e rrezikshme ne perdorim, deri ne momentin qe vjen ne pakice e alternuar me shume ne aksesore sesa ne veshje. Pavarsisht rrezikut qe mbart ka gjithashtu nje doze ngacmimi origjinaliteti dhe kurioziteti qe ste le ti rrish indiferent. Une sjam ndonje fan e madhe e neonit por here pas here e gjej veten ne tundim e siper. Si kesaj rradhe qe fundi im i preferuar duhej perdorur dhe ne nje pasdite casual disi me sport pooor me sandalet veryy high fashion. Kesaj rradhe guximi nuk ndalet vetem ne perdorimin e ngjyres neon, por shkon dhe pak me lart pikerisht ne modelin e flokeve. Ne pamundesi te hairstylist cdo dite duhet thirrur dhe urgjenca e ne kete rast modelet e bera ne shtepi te cilat te nxjerrin nga situata. Trendi i kesaj vere do jene padyshim floket e pakrehur por per mua duan me shume guxim se te dalesh me mbathje ne rruge. As vete nuk e kuptoj pse panikosemi per nje fije floku qe nuk na bindet ndaj kesaj rradhe fitoj une. Floke mund te merrni fryme lirshem askush sdo ju kritikoje pse jeni vetvetja. Half Bun eshte ketu per ju!


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews