Friday, April 24, 2015

Small Bags

Pasi u bera nene e me pas blogere te vetmit artikull qe i qendroja larg pa deshiren time ishin cantat e vogla.
Edhe pse prej vitesh ato mbinin ne cdo sfilate apo ne cdo blog dukej se zgjedhja ime ishte e kushtezuar,nga letrat e lagura nje pale rroba rezerve te vajzes se vogel nje shishe uje, e me pas ne pune canta e makeup parfumi telefoni karikuesi aparati 3 kilesh,apo takat ne cante.
Se fundmi vendimi u mor! Cantes se stermadhe me gjithe arsenalin e kepuceve e kapeleve ju shtua se fundmi dhe nje cante e vogel brenda,po ato qe qendronin ne nje ishull te izoluar per te cilin s'kisha as barke e as tra.Tani eshte aty ne duart e mia si nje loder qe pret ta shijosh edhe ajo vjen per te mbajturaximumi vetem tel dhe portofolin dhe per te me shoqeruar ne nje parade te vogel ku une ndihem e permbushur vetem per disa momente.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews