Sunday, April 19, 2015

Simple as That

Ndonjehere per te qene stylish nuk te duhet nje krehje apo make up i mire nuk te duhen as rroba te reja e kepuce te reja nuk te duhet  asgje e jashtezakonshme.Nuk te duhen as 10 cm me shume e as 10 kile me pak. Thjesht pak attitude ku ti ndihesh rehat me veten dhe je gati te sfidosh kedo qe mendon te kunderten.
Ju si mendoni?
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews