Tuesday, September 8, 2015

First Day @work after Vacations

Konsiderohet si nje nga ditet me te dhimbshme te vitit...Kthimi ne pune pas pushimeve eshte vertet tragjik. Ndaj dhe nga une mos prisni ndonje buzeqeshje 24 karatshe ne kete postim. Por ka 2 rregulla qe instiktivisht kemi deshire te zbatojme diten e pare kur kthehemi ne pune. Rregulli i pare zgjedhja e nje ngjyre veshje e cila te nxisi dhe rojen te te pyese ku ishe me pushime?! ne rastin tim eshte padyshim e bardha... dhe  Rregulli i dyte te shkosh ne pune me dicka te re. Keshtu ti mund te mburresh qe te ka dale koha per shopping edhe gjate pushimeve, apo se partneri juaj ju llaston here pas here me  ndonje dhurate. Kjo eshte ajo qe duhet te thoni edhe nese veshja ka mbi nje vit ne dollap dhe e keni blere me forcat tuaja ;)
Vetem nese zbatoni keto 2 rregulla muuund te keni nje kthim te denje ne pune.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews