Monday, April 4, 2016

Country Style

Fundjava na gjeti ne Fishte. Natyra eshte gjithnje nje zgjedhje e mire dhe nese shoqerohet me ushqim te mire dhe me atmosfere familjare duket se asgje nuk ta ndryshon humorin,vertet asgje.
Edhe pse per fat te keq shumica e familjes ishte me temperature serish ne morem shume kenaqesi nen atmosferen e fshatit ajrit te paster kafsheve,padyshim xhiros me traktor e cila zgjaste mbi 15 min (nje lehtesim per prinderit lol) dhe sigurisht veres  asaj qe pihet :)
Askush nuk kishte mendje per foto gjate kesaj dreke pervec te mbishkruares qe edhe pse me 40 serish nuk dorezohej ndaj mjaftohuni me keto ;)No comments:

Post a Comment

Total Pageviews