Thursday, April 28, 2016

Shades of Blue

Ne mendjen time kur bleva fundin mendoja qe ishte e njejta ngjyre me bluzen dhe ishin outfit monocolor shume interesant dhe po ne koken time mendoja qe ta thyeja me cobaltin.
Une nuk tentoj te bej shume prova para pasqyres pasi kombinimet me shume i kam ne koken time se reale,ndaj kur i vura bashke keto 2 bojeqielli kuptova qe kishin nje diference te madhe.
Ndaj si te veprosh kur outfiti jot monocolor rezulton me nuanca te te njejtes ngjyre por kurrsesi e njejta ngjyre.
Te mos heqesh dore dhe te provosh nje mundesi te re te te veshurit te nuancave te ngjashme te te njejtes ngjyre,madje ta komplikosh situaten me nje te trete bojeqielli ne mente.
Sandalet i vene vulen ketij kombinimi aksidental por qe mendoj se japin dhe mesazhin e qarte gjithe nuancat e bluse mund te rrine ne nje veshje.

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews