Monday, May 2, 2016

Monochrome

Ka dicka ne kombinimet bardhe e zi qe duket se te mjaftojne per te qene e vecante.
Ti mund te zgjedhesh cfaredo stili dhe ta interpretosh ne vetem 2 ngjyra dhe te jesh brenda.
Zgjedhja kesaj rradhe ishte nje kemishe shume e gjate me pala nga pas e cila me vijat vertikale krijonte nje efekt shume interesant.Me pantallona pas trupit dhe balerinat bardhe e zi vetem gershetat e Kimit mungonin te cilat u mundesuan nga nje kolege e bankes :)
Gershetave u rrine ne perfeksion syzet retro chic nga Cazal. Sigurisht dhe transparenca e kemishes ishte nje element  i cili vinte aksidentalisht ne natyren e "kimes me veze" por qe shpeton kesaj rradhe.
Ju si mendoni?!

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews