Thursday, July 21, 2016

Floral Skirt

Nuk besoj se ka terapi me te mire per stresin dhe veren e nxehte sesa ngjyrat ,dhe nese vijne ne printe lulesh mireardhshin!
Me besoni ndonjehere mjafton nje fund shumengjyresh i cili te rremben me natyren e fresket dhe ndjellese ne nje atmosfere te deshirueshme. Jepi femres nje pale taka dhe perpos tortures ajo do ndihet ne qiellin e 7te vetem sepse eshte 7 cm me lart :)
Zgjedhja e sotme vjen si nje opsion i mundshem nga paraditja ne zyre e deri te darka jashte vetem nese le te themi i rezistoni takave.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews