Thursday, July 21, 2016

Stefanel "Una Piccola Fuga"

Nje pasdite ndryshe ne prezantimin e koleksionit te ri te Stefanel ,i cili kete vit vinte si nje event artistik ku perpos veshjeve prezantoheshin dhe pikturat e znj Berina Kokona shoqeruar me muziken live ne sfond te violinave si dhe me nje koktejl te hijshem dhe iteshijshem me proshuta te fresketa e verera italiane. Zgjedhja ime kesaj rradhe ishte e nje fashionisteje te vertete triko dantelle me prerje super sport me dizenjo puplash me sytjenat e dantelles poshte. fundi me te caren para dhe sandalet me aplikacione leshi qe jane aq ne mode kete vit dukeshin mjaft ekstravagante per nje event ku do ishin personazhe te lidhur ngushte me moden e artin.
Syzet Illesteva nje brand i ri per Shqiperine me dukeshin aq te pershtatshme per veshjen sa nuk guxova ti hiqja as per nje cast :) Nuk e di si e gjykoni ju veshjen por une me kenaqesi duhet te pranoj qe isha shume vetja ne kete outfit.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews