Thursday, July 28, 2016

Sexy Wrap

Une vdes per menyren sexy sesi nje wrap skirt apo fund me te hedhur ia merr mendjen kujtdo femer apo mashkull,dhe vdes per gjendjen alert qe je dhe ti vete me nje wrap se sa ke treguar me shume apo me pak sec duhet.
Duket sikur gjithe syte jane drejtuar drejt teje ndaj ste duhet asgje tjeter per te qene e kompletuar ,te mjafton nje tshirt me slogan kontrovers nje romantike e pashprese :) e kujt po ja shet ato :) dhe syzet e fundit te Dior qe askush dhe asgje te mos ekzistoje. Sikurse e dime te gjithe qe per femren kane filluar luftra ashtu duhet te bindemi qe vetem nje femer mund te vere paqen qofte dhe me nje look sexy a nuk mendoni dhe ju keshtu?!
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews