Tuesday, July 5, 2016

Grey Suit

Na ishin njehere floket e shkurter te erret te cilet me nje kostum linoje gri te hapur dopio pet dhe me kanatjere e sandale roze te hapur ishin zgjedhja ime per prezantimin e koleksionit Hilda Maha.
Per te qene e sinqerte deri ne fund nuk eshte se kishte nje koleksion dhe nuk u prezantuam as me stilisten ne fjale pasi ishte e angazhuar me evente te tjera jashte vendit,ndaj s'mund te them se eventi permbushi pritshmerite.Dhe per te mos e cuar mundin tim dem atehere pse te mos realizonim nje set me outfitin tim dhe te marrim komente per zgjedhjen nese i permbush pritshmerite per nje fashion show apo jo?!
Photography is Courtesy of Soela Zani

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews