Monday, July 11, 2016

Metallic Pleated

Ky eshte nje nga ato artikuj qe me kujtojne serine e fundit te Shtepiakeve ku Gabriela arrin te kombinoje te vetmin artikull qe askush skish mundur ta godiste.
Menjane modestine ky nuk eshte rasti im.
Fundet me pala metalike kane ardhe ne shume versione kombinimesh sport dhe klasike nga Proenza Schouler dhe Gucci ndaj nuk eshte se mungonin Guidelines.
Edhe fundi im ishte nje blerje entuziaste por qe nuk u realizua prej nje viti nga "frika" e metalizatos dhe kombinimi jo dhe aq metalizues.
Pooor duhej nje tshirt me germa metalike qe ta ndizte serish llampen e une te kujtohesha per fundin i cili duhet te bente shfaqjen e tjij,nje vit me vone por kujt i duhet tashme kish ardhe koha e tij.
Une jam shume entuziaste per rezultatin dhe shpresoj ta pelqeni dhe ju.
1 comment:

Total Pageviews