Thursday, November 7, 2013

High Neck

Nuk eshte shume e veshtire per te kuptuar qe Golfi do kete vemendjen maksimale per kete sezon.Dhe une sinqerisht nuk e di nese kjo eshte dicka e mire apo e keqe te mendosh qe kemi shume vjet pa i perdor ne mase.
Ne formen e ngrire te gjere apo ne prerje oversized por dhe ne formen e tij klasike te ngushte golfi kete vit ne nje forme apo tjeter do jete prezent ne shume kombinime,madje dhe fustanet me golf jane prurje te shume stilisteve.
Nderkohe meqenese dimri plak po calon pak te vije,eshte rasti ideal te perdoresh golfin me bark jashte me fundet midi.Per mamat apo vajzat qe nuk ndjejne te tregojne kerthizen menyra ideale per ta trukuar bukur kete trend mbetet fundi apo pantallonat me bel lart.
Kombinimet e tonaliteteve te te kuqes jane ende In ndaj kush mund ti rezistoje te kuqes me rozen.
Dhe si thone te jashtmit Dont you fucking dare to call me Little Pig :)2 comments:

Total Pageviews