Wednesday, July 9, 2014

Floral Smock Dress

Asgje s'mund te jete me e fresket se pambuku ne vere e nese vjen dhe me prerjen smockey e cila duket se ste vapos fare atehere akoma me mire.
Edhe gjatesia mbi gju kesaj ne prerjet thes duket se eshte mandatore per stinen e nxehte.
Kapelja nuk eshte me ne mode ,ajo eshte e domosdoshme per ata qe ekspozohen ndaj diellit ndaj cdo ne cdo veshje mendoni c'kapele do vendosni.
Birkensat tashme te konfirmuar nga gjithe sitet e modes  tashme jane me  te kaperdishme a nuk mendoni dhe ju qe ishit kundra keshtu ?

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews