Saturday, July 26, 2014

Tropical Prints

Cdo trend me pak se 20 euro vlen te ndiqet, le te themi edhe kur eshte... tropical prints. Shume te fresketa dhe te gezueshme printet e palmave gjetheve apo lule shqiponjave jane gjithnje nje zgjedhje e mire. Fustanet midi me birkenstocks rrine mjaft mire, dhe kapelja cilindrike nje domosdoshmeri e kesaj vere.
Kalofshi bukur.

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews