Wednesday, July 30, 2014

Pink Hat

Duket sikur nje kapele e con nje veshje komplet ne nje nivel tjeter.
Nje kapele pink nuk eshte kurre teper pasi arrin ti shtoje gezimin cdo veshje.
Ne rastin tim bluza e pambukut aq e kendshme me printin e numerimit te deleve vjen e kombinuar me espadrillesat pink. Pantallonat me fundet e kthyera duken sa komode aq dhe seksi ne nje veshje ku vemendjen e merr kapelja.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews