Wednesday, May 11, 2016

Givenchy

Vija dhe kopsa nje kthim ideal ne kohe por dhe prerje te lirshme dhe xhepa qe mund te konsiderohen trende te mijevjecarit te ri nderthuren ne kete fustan Givenchy.
Edhe une vete kapsallita disa here syte kur pashe marken dhe s'mund te isha indiferente ndaj e bera timin me shpejtesi.Lehtesisht i kombinueshem pasi te jep pafund mundesi zgjedhje me ngjyrat e forta qe ka, njera prej tyre dhe e kuqja me te cilen zgjodha te luaj une ne kete post.


No comments:

Post a Comment

Total Pageviews