Thursday, May 5, 2016

Shiseido in Albania

Ne prezantimin e Shiseidos mund te duket qe nuk kisha vene impenjim,por kjo eshte vetem nje pershtypje :)
Une kisha zgjedhur dicka casual qe me perfaqsonte totalisht me atletet Superstars dhe nje backpack superfashion ndihesha supernatyrale dhe trendy .Nje knit dress me pjesen ne fund sheer ishte nje zgjedhje e thjeshte dhe komode per diten e gjate nga puna ne prezantimin e kesaj marke prestigjoze japoneze te shendetit te lekures e kozmetikes.

Photography is Courtesy of Armand Habazaj

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews