Sunday, May 8, 2016

Monki

Jam thuajse e bindur qe kete fustan e ka ne shporte pjesa me e madhe e ndjekeseve te mia.
Pasi ka prerjen ideale loje grafesh dhe ngjyrash dhe mese i pershtatshem per te gjitha format.
Ndonjehere kam parandjenjen qe bie ne kurthin e te zgjedhurit te njejtat gjera pooor ndoshta a nuk eshte kjo menyra e duhur per te gjetur stilin qe te pershtatet.
No comments:

Post a Comment

Total Pageviews